Live beelden op evenementen

...

De magie van uw evenement vastleggen

Bij ons draait alles om het vastleggen van de magie van uw evenement zodat u deze kan delen met een breder publiek. Of je nu een live concert, sportwedstrijd, bedrijfsevenement, of welk ander soort evenement dan ook organiseert, wij bieden de expertise en professionele apparatuur om het onvergetelijk te maken.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om wedstrijduitslagen live te verwerken en te tonen, samen met sponsors, live beelden en foto's, en dit allemaal aanpasbaar aan de huisstijl van uw vereniging en/of evenement.

 • Video Opnames: Onze ervaren videografen zorgen voor professionele opnames van jouw evenement, van begin tot eind.
 • Live Video: We brengen jouw evenement live in beeld, zodat bezoekers overal op jouw evenement van close-up actie kunnen meegenieten.
 • Video Regie: Onze video regisseurs sturen het beeldmateriaal aan voor een vloeiende en boeiende kijkervaring.
 • Mobiele Video Regie: Flexibiliteit is ons motto. We kunnen ons aanpassen aan de eisen van jouw evenement, waar dan ook.
 • Audio Techniekers: Ons team zorgt voor kristalhelder geluid, zowel live als in de opnames.
 • Verschillende Camera's: Van vaste camera's tot PTZ camera's die op afstand bestuurbaar zijn, we hebben alles om elk detail vast te leggen.
 • Grafische Content: We verzorgen opmaak en mixen grafische content, inclusief info, sponsors en foto's.
 • LED Walls: We bieden live video met of zonder LED walls en kunnen projecteren op LED walls, TV's en meer.
 • Opname Mogelijkheden: Jouw evenement kan worden opgenomen en achteraf op USB worden geleverd.
 • Streaming: We bieden de mogelijkheid om jouw evenement live te streamen, zodat een groter publiek kan meekijken.
 • Detailweergave: Wij zoomen in op de kleine details die anders moeilijk zichtbaar zouden zijn voor jouw publiek.
 • Discreet en Respectvol: We werken altijd discreet en respectvol, met aandacht voor de omgeving waarin we werken.
Regie
Groot scherm buiten

Bij ons staat jouw evenement centraal, en we zijn er om het naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken!

Live Video

De kern van jouw evenement, live vastgelegd.

LED Walls

Voor een indrukwekkende visuele ervaring

Aftermovie

Een samenvatting van het hoogtepunt van jouw evenement.

Foto's

Stilstaande momenten vastgelegd in hun volle glorie.

Drone Video en Foto's

Een vogelperspectief om jouw evenement vanuit een uniek gezichtspunt te bekijken.

Maatwerk

Elk evenement is uniek, daarom bieden we maatwerk dat past bij jouw behoeften & visie.

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden en oplossingen dit kan vrij basic maar ook heel uitgebreid.

Wij zijn steeds bereid om u de nodig uitleg te verschaffen en maken voor u pakketten op maat en naar uw wens. Zoals we al vermelden :

“ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN”

Live 1
Live 2
Live 3
Live 4
Live 5
Live 6
Live 7
Live 8
Live 9
Live 10
Live 11
Live 12

Video regie

Onze video regies bestaan uit professionele apparatuur.

Zo beschikken we over een video mixer waar we 20 bronnen kunnen mixen. Hier kunnen camera’s maar ook andere toestellen zoals laptops, DVD en mp4 spelers enz.… op aangesloten worden.

Zo kunnen we de productie voorzien van grafisch content zoals kaders , logo’s , overlays ,info (tijdens de live set) of bv kisscam of dergelijke …

Op de deze manier kunnen we uw publiek informeren en entertainen in de stijl naar uw wens .

U kan er uiteraard ook voor kiezen om de sets op te nemen om deze later te tonen op bv een medewerkersfeest of om alles te analyseren en te evalueren , zo kan u uw evenement bijsturen waar nodig.

Camera’s

Onze basis set bestaat uit:

4 PTZ camera’s de we op afstand kunnen sturen. Deze hebben 24x optische zoom

En worden selectief op verschillende hoogtes geplaatst zodat we zoveel mogelijk details in beeld kunnen brengen. We proberen deze ook altijd te plaatsen zodat deze niet of amper zichtbaar zijn voor het publiek. Voor live optredens plaatsen we een vast bemande camera in de front of house om een mooi front beeld van het podium te krijgen. Deze kan ook inzomen op het podium om zo de artiesten mooi in beeld te brengen. Aanvullend plaatsen we een 2e vaste camera in de front of house om een totaal beeld van publiek en podium te krijgen.

Ook een mobiele camera zit bij onze basis set.

Deze heeft een bereik van 300m en een delay van 0.4ms (wat best weinig is) Deze kan gebruikt worden wanneer bv een artiest of presentator in het publiek gaat, Backstage beelden of voor andere creatieve doeleinden…

Ook in de front zone van het podium word deze gebruikt en kunnen zo vlot zeer gedetailleerde beelden maken van artiesten, publiek, enz… en, hoeft uw publiek achteraan niets te missen wat en voor het podium gebeurd.

Uiteraard is onze set aanpasbaar en kunnen er steeds camera’s toegevoegd worden.

Taakverdeling tijdens een live set

Achter een live set zit een heel team, een groep mensen die nauw samenwerken om alle “losse stukken” tot een mooi geheel te krijgen. Zo werken we met een camera crew , zij zorgen er voor dat er zoveel mogelijk mooie beelden gemaakt worden. Samen met een PTZ operator sturen ze de beelden door naar de video regie. Daar selecteert een regisseur/regisseuse de mooiste beelden en worden deze eventueel gemixt met grafische content , logo’s , info, overlays , enz…

Deze worden dan doorgestuurd naar ledwalls , beeldschermen en opname apparatuur.

Op hun beurt worden zij opgevolgd door een opnameleider. Deze zorgt er voor dat de audio perfect onder het beeld komt (tijdens een opname) En volgt perfect de programmatie van uw event. Zo kunnen bv grafische content op de juiste moment worden in gemixt . en zorgt voor een perfecte timing van het geheel.

Aangezien wij ons eigen netwerk creëren waar onze toestellen op werken beschikken we ook over een netwerk verantwoordelijke , deze zorgt er voor dat alle camera’s, videomixers enz… , maar ook uitgaande beelden perfect lopen.

Led en beeldschermen

Bij ons kan u zelf de keuze maken of u een externe firma of uw licht en geluid firma led schermen laat plaatsen. In dit geval pluggen wij ons systeem in de processor van hun systeem.

U kan er ook voor kiezen om de led schermen of led trailer door ons te laten plaatsen en kunnen hierbij een mooie pakketprijs met onze live video maken.

We kunnen hierbij ook uitgebreider gaan, door ons systeem is het mogelijk om schermen over het ganse terrein te plaatsen. Bv achter togen , in vipruimtes , backstage , extra schermen op het buitenterrein, enz… Het voordeel is dat wij schermen verschillend kunnen aansturen , bv een scher achter de toog kan het zelfde beeld hebben als een scherm aan de mainstage maar hier kan dan een prijslijst of sponsor aan toegevoegd worden. (deze is dan niet zichtbaar aan de mainstage) Op dzeze manier kan men op verschillende locaties volgen wat er op de podia gebeurd en worden mensen tegelijkertijd geïnformeerd. Ook beschikken we over een paal met langs 4 kanten een led scherm, deze kan bv in het midden van het terrein geplaatst worden. Hierdoor wordt info , programmatie , Sponsors , line up enz… langs alle kanten zichtbaar en word uw publiek goed geïnformeerd. Uiteraard kunnen hier ook live beelden op getoond worden.

Netwerk

Wij bieden hierbij ook uitgebreide netwerk oplossingen aan.

Onze dienste omvatten het netwerk ontwerp , implementatie en het beheer van netwerken.

Wij streven ernaar om netwerk/internet behoefte te begrijpen en een op maat gemaakte oplossing te bieden die voldoet aan uw eisen. Met onze expertise en netwerktechnologie kunnen we betrouwbare en schaalbare netwerkoplossingen leveren.

Onze diensten omvatten:

 • netwerkontwerp (ontwerpen van betrouwbaar netwerk)
 • implementatie
 • WIFI punten (voor een stabiele en draadloze verbinding)
 • bekabelde netwerk aansluitingen (voor een stabiele bekabelde verbinding)
 • vid eo o ver IP ( video distrib utie over netw erk)
 • Camera bewaking ( overzicht over het ganse terrein dat we van op 1 punt kunnen aansturen)

Sociale media

Sociale media is nog moeilijk weg te denken, wij zijn in de mogelijkheid om bijna in real-time berichten van sociale media mee te verwerken en te tonen op onze schermen. Dit kan door een extra regie bij te plaatsen in een aanhangwagen of backstage. Hierbij leggen we een verbinding tussen de sociale media regie en de live-regie. De info, foto’s , berichtjes , enz… dat gepost word onder # of vermelding van uw evenement kunnen we op deze manier vrij snel op de schermen tonen. Dit is voor uw publiek leuk om te zien en is de kans vrij groot dat er op deze manier meer berichtjes en vermeldingen gepost worden en zo uw evenement dan weer meer op sociale media verschijnt wat dan weer extra reclame oplevert.

Dit alles kan aangepast worden in de layout van uw evenement . ook de bediening hiervan kan door de organisatie gedaan worden, wij zorgen voor de apparatuur terwijl mensen van de organisatie de berichtjes verwerken. Uiteraard kan dit alles ook door ons verzorgd worden.

Ook via dit systeem kan bv info, sponsors, programmatie, line ups, verloren gelopen kinderen, enz… permanent bij gestuurd worden door de organisatie.

Als extra kunnen ook foto’s van de fotografen die op het terrein aanwezig zijn via deze weg vrij snel mee getoond worden.