Uitvaarten

Koester die mooie herinneringen…

Bij een afscheid van een dierbare komt er veel op u af. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zorgen wij dat u deze momenten steeds kan herbeleven, waar en wanneer u maar wil.

Wij kunnen voor u een mooie weergave voorzien met foto’s en/of filmpjes van uw dierbare. Er is eveneens de mogelijkheid om begeleid te worden met het maken van uw keuze.

Deze emotionele en ingrijpende gebeurtenis moet goed geregeld worden. Wij kunnen (extra) geluidsapparatuur en beeldschermen inzetten tijdens de uitvaart, bijvoorbeeld in extra ruimtes. Daarbovenop is het ook mogelijk om een livestream te voorzien. Zo bieden we mensen, die niet aanwezig kunnen zijn op de uitvaart, de mogelijkheid aan om deze live mee te volgen.

We gaan uiteraard steeds discreet en onopvallend te werk. Jullie kunnen met een gerust hart op ons rekenen. Er zal steeds een video- en/of geluidstechnieker aanwezig zijn.

Contact opnemen
Projectiescherm tijdens uitvaart
Camera in de kerk

Begeleiden en samenstellen van beeldmateriaal van de overledene

Wij staan steeds klaar om u te helpen met de keuze van het beeld- en audiomateriaal .Zo kunnen we voor u foto's en video's digitaliseren (inscannen) en samenvoegen in een professionele fotoslide of videomontage met audio toegevoegd, indien gewenst.

Beeldschermen voor een perfecte weergave tijdens de uitvaart, koffietafels, recepties, andere plechtigheden…

Wij beschikken over verschillende formaten van Full HD televisieschermen. Onze basisset bestaat uit 2 schermen van 75 inch en kunnen we uitbreiden. Zo is er de mogelijkheid om overal in de ruimte steeds een goed zicht te hebben. Mocht de ruimte te klein zijn, dan kan er ook een outdoor led-scherm geplaatst worden zodat mensen buiten de ruimte mee kunnen volgen. Dit kan eventueel in combinatie met een live video regie, camera's en een bijpassend geluidssysteem.

Kwalitatieve geluidsapparatuur

Aangezien op veel plaatsen het geluidssysteem verouderd of niet aanwezig is, en wij van mening zijn dat een perfect geluid een groot deel uitmaakt van een mooie uitvaart of andere plechtigheid, werken wij met één van de beste audiosystemen (d&b audio). Deze kunnen ingezet worden voor zowel spraak (micro's), usb-cd, als live muziek. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk.

Livestream van de uitvaart of plechtigheid

Heeft u familieleden of kennissen/vrienden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn tijdens de uitvaart of plechtigheid, dan kan u kiezen voor een live stream.

Wij streamen over onze eigen YouTube-kanalen en indien gewenst kan dit ook volledig privé. Bij een livestream wordt er gebruik gemaakt van minstens 1 bemande camera en 3 tot 5 vaste camera's. Zo zorgen we ervoor dat alles mooi in beeld wordt gebracht. De livestream wordt steeds opgenomen en achteraf op een USB-stick bezorgd zodat u de beelden kan herbekijken wanneer het u past.

Opname van de uitvaart of plechtigheid

Ook een opname is mogelijk. Zo kan u op een later tijdstip de uitvaart of plechtigheid steeds herbekijken of bewaren. Hierbij gebruiken we hetzelfde principe als een livestream maar wordt er geen internet-verbinding gemaakt en niet uitgezonden op onze YouTube kanalen.

Een professionele technieker

Wij werken steeds met professionele audio- en videotechniekers. Zij zorgen ervoor dat al onze systemen perfect op elkaar zijn afgestemd, zodat alles vlekkeloos en discreet kan verlopen.

Blad

Beste Kristof en team,

Een warmer en mooier afscheid van onze lieve moeder hadden wij ons niet kunnen wensen.

Wij willen u hartelijk danken voor uw blijk van medeleven.

Tevens willen wij jullie van bijzonder danken voor al jullie inspanningen en engagement om de uitvaartdienst van ons ma mee te verzorgen. Wij waren alleszins zeer tevreden over het resultaat!

Uitvaart 1
Uitvaart 2
Uitvaart 3
Uitvaart 4
Uitvaart 5
Uitvaart 6
Uitvaart 7
Uitvaart 8
Uitvaart 9
Uitvaart 10
Uitvaart 11
Uitvaart 12

Contacteer ons