Over Ons

Over ons

Één beeld zegt meer dan duizend woorden

- All Around Movie

All Around Movie

All around movie is een jong bedrijf dat in 2019 werd opgericht.

Allereerst met de intentie voor drone video’s, aftermovie’s en bedrijfsfilms te maken.

Door de toenemende vraag naar livestreaming, live video en video opnamen hebben wij ons hier verder in gespecialiseerd.

De mooie en goede samenwerking van ons jong en hecht team van regisseurs, cameracrew, opnameleiders, audio, netwerk en led- techniekers, vj’s, enz… geeft ons de mogelijkheid om steeds onze grenzen te verleggen. Door de uitgebreide kennis van zowel camera’s, video, audio, netwerk en Led-technologie, door de permanente evaluatie en bijsturing hiervan, zijn wij instaat om uw live producties en video opnamen van allerhande evenementen, liveoptredens, festivals, sportwedstijden enz… tot een perfect geheel te brengen.

Wij staan onze klanten steeds bij met het juiste advies, een goede service en de knowhow om uw productie naar een hoger niveau te brengen.

Wij zijn van mening dat je met de juiste beelden het mooiste verhaal kan brengen…

01

Verkennend Gesprek

De eerste stap is een verkennend gesprek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor uw evenement te bekijken.

02

Offerte

Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we een draaiboek maken voor uw evenement.

03

Uw evenement

We komen stipt volgens de afspraken aan om uw evenement in beeld te brengen met professionele medewerkers en high-tech materiaal.

04

Aanleveren

Volgens onze afspraken zullen we instaan voor het aanleveren van het gevraagde materiaal. Een laatste, ultieme hoogtepunt van uw evenement.